Show og mye moro endte med seier!

25.03.2012

Med sifrene 33-21 vant Meldal også sesongens siste 3. divisjonskamp. Motstander Skaun holdt rimelig bra følge, mest takket være at Meldals-spillerne brukte hele show-registret sitt i denne kampen.

Trick-skudd, flyvere og andre finesser stod på programmet i siste seriekamp for sesongen. Artig for publikum, som har møtt tallrikt opp gjennom hele sesongen. Så også søndag.

Det er ingen grunn til å dvele lenge med kampen mot Skaun. Etter en famlende innledning tok våre jenter fullstendig over, og ledet med 11 til pause. Etter hvilen ble det en ufattelig lang rekke med dårlige avslutninger. Dermed ble det til slutt seier 33-21.

- Viktig at vi avslutter med seier. Like viktig at jentene tørr å prøve på nye ting. At det blir noen feil, for så være. Vi skal gi mye tilbake til publikummet vårt, som er langt viktigere enn mange tror. Nå er det bare å begynne å tenke på neste sesong, hvor vi faktisk skal spille på et enda høyere nivå. Det gleder vi oss til, fastslår trener Gry Haltvik, som sammen med alle spillerne etter kampen kunne motta medaljer som et synlig bevis på at opprykket var sikret.

I årets siste hjemmekamp ble Emilie Wiger av generalsponsor Meldal Sparebank kåret til hjemmelagets beste spiller.

KAMPFAKTA

Meldal - Skaun 33-21 (20-9)

Meldal: Helga Stene, Emilie Wiger, Tove Fagerli (4), Anne Ree (2), Vera Bekken (14), Nadja Hestflått (2), Birgitte Bremnes (1), Anja Søyseth (3), Ane Vasskog (3), Karen Gunnesmo (4)

Medaljevinnere.JPG

Spillerne kunne motta medaljer etter kampen.

Sponsorer

Facebook