Sesongbeste til tross for tap

15.03.2012

Meldal sitt 14-årslag gjorde sesongens beste kamp da de tapte 16-19 mot Ranheim torsdag. Det var små marginer som hindret at det ikke ble seier mot ett av de aller beste lagene i regionen.

I 14-årsklassen kvalifiserte Meldal seg for 1. divisjon i andre halvdel av sesongen. Dermed har det blitt mange tøffe kamper. Men jentene har klart seg til tider svært bra. Og torsdag gjorde jentene kanskje sin beste kamp noensinne da Ranheim var motstander.

J97 OIL-MHK_1.JPG

I første halvdel av første omgang var det jevnt i dene nye plasthallen på Leangen. Men i de siste ti minuttene før pause ble det for mange feil slik at vertene gikk til pause med ledelse hele 12-5.

Etter hvilen ble det foretatt noen bytter, der flere spillere spilte på uvante plasser. Dette fungerte brukbart, og jentene begynte plutselig å skjønne at de kunne komme seg gjennom Ranheim-forsvaret. Samtidig gjorde jentene det veldig bra bakover. Dermed ble Ranheims ledelse sakte men sikkert spist opp. Dessverre glapp det et par ganger mot slutten slik at Ranheim til slutt vant 19-16.


Sponsorer

Facebook