Seriestarten er her!

19.09.2008

Søndag debuterer Meldal HK i 2. divisjon. Debuten skjer borte mot Malvik. Så spørs det om vi får noe å juble for denne sesongen, eller om det blir et evig slit. Laget er så godt forberedt som mulig, og alle spillerne er skadefrie til seriestarten.

Søndag kl 17:00 er det kampstart i Malvikhallen. Og ha en ting helt klart; det er ingen lett motstander Meldal skal ut mot i sin første kamp.

- Malvik er faktisk en liten outsider denne sesongen. De rykket opp i fjor, men de har styrket laget med flere rutinerte spillere siden forrige sesong. Noen av disse har spilt i de øverste divisjonene tidligere. Men det betyr på ingen måte at vi ikke er i stand til å gi de kamp. Vi er spente, men har så absolutt tro på at vi kan komme hjem med poeng fra Malvikhallen, sier trener Øystein Claussen.

Publikum.jpg

Meldal HK's publikum blir viktig også denne sesongen.


Treningskampene i oppkjøringa har variert, både resultatmessig og prestasjonsmessig.

- Vi har i høst vist at vi holder andredivisjonsnivå, i våre beste stunder. I perioder har vi imidlertid ikke holdt høyt nok nivå. I denne ukes treningskamp mot Utleira ble det et klart tap. Men etter tjue minutter ledet vi med sju mål. Fra da av byttet vi om på mannskap slik at vi spilte med helt nye konstellasjoner. Vi har faktisk med oss en god opplevelse fra tirsdagens kamp, og det skal vi ta med inn til søndag, sier trener Claussen, som håper at noen meldalinger tar turen til Malvik på søndag. Støtten fra tribunen var avgjørende i fjor, og kan bli det også denne sesongen.

Sponsorer

Facebook