Serieåpner borte mot Skaun tirsdag

12.09.2016

Meldal åpner tirsdag sesongen i 3. divisjon med bortekamp mot Skaun. - Vi har ikke trent veldig mye sammen i høst, men jentene som tross alt spilt hundrevis av kamper sammen. Jeg gleder meg, sier trener Lisbeth Skjevdal.

988 kamper er tallet, når en legger sammen kampene som den eldste kvartetten i tirsdagens lag har spilt. Anne Ree, Anne Kvam, Karen Gunnesmo, Tone Asbøll og Berit Drugli er alle blant de med flest kamper for Meldal HK. Vi kan også legge til at til sammen har scoret 2 732. Tirsdag spiller de seriekamp sammen igjen for første gang på mange sesonger. Sammen med seg har de også med noen unge talentfulle spillere, og noen flere rutinerte.

- At disse jentene nå er samlet på banen igjen er spennende. Selv om vi ikke har mange treninger sammen nå, så kjenner disse spillerne hverandre i blinde. Ikke sikkert alt klaffer i første forsøk, men at det kan bli bra etter hvert som vi får spilt noen kamper, er jeg ikke i tvil om. Håpet er uansett at vi kan gi Skaun kamp om poengene i Skaunhallen tirsdag kveld, sier Lisbeth, som etter mandagens trening virkelig begynte å glede seg til seriepremieren.


Sponsorer

Facebook