Sensasjonell seier over Fyllingen

23.02.2013

Det er smått sensasjonelt at Meldal vant 19-15 over Fyllingen i helgas første BRING-kamp. Bergenslaget var ubeseiret før kampen, men våre 16-åringer vant en fortjent seier.

Seierrsbilde.JPG

Så glad blir man når man har slått et av landets aller beste lag. Og det skjedde i tillegg på en måte som gjorde at seieren ble helt fortjent.

Fyllingen hadde spilt én uavgjort, men ellers bare vunnet i årets BRING-serie. De var således klare favoritter foran kampen mot Meldal. Men jentene fra Meldal og Orkanger hadde ingen planer om å la Bergenslaget slippe lett til. En toppmotivert gjeng tok kommandoen fra start. Knallsterkt forsvar gjorde sitt til at det tok ni minutter før Fyllingen scoret sitt første mål. Da hadde våre jenter allerede scoret fem ganger. Og slik fortsatte det, og til pause gikk Meldal i garderoben med ledelse 12-7.

Andre omgang startet med at Fyllingen scoret de to første målene. Men de to neste var det så Meldal som scoret. Jentene holdt det gående gjennom hele omgangen, og de lot aldri Fyllingen komme opp i ryggen. Da sluttsignalet lød stod det 19-15 på tavla.

- Det verste med dette er at det er svært fortjent. Jentene leverte en fantastisk kamp, og da spesielt i forsvar. Vi gjør Fyllingen frustrerte, samtidig som vi gjør lite feil fremover. Vi er tålmodige, og får de målene vi trenger. Dette er rett og slett fantastisk, sier en smått sjokkert trener Øystein Claussen.

Meldal møter AK28 i sin andre kamp lørdag. Kampstart 16:30.

Sponsorer

Facebook