Seniorspillerne nå som skribenter

06.04.2008

Redaksjonen for Meldalhk.no har utfordret spillerne i seniorgruppa til å skrive hvert sitt innlegg til klubbens hjemmeside. De har tatt utfordringen på strak arm. Innleggene vil bli lagt ut nå utover våren og sommeren. Den raskeste til å ta utfordringen var Karen G, og her kan du lese hennes beretning.

Første trening etter en lang ferie. Det var spennende å se om vi skulle bli rammet av kondisknekk, men det viste seg fort at det skal mer enn 14 dagers ferie til for å knekke oss. Godt trente jenter har både gått på ski, gått turer og trent aerobic i påsken for å gjøre dagene meningsfylte. En dag uten trening, er som en dag uten mening.

Det var veldig morsomt å begynne på igjen. Savnet etter å trene håndball, møte venner og lagkamerater merkes fort. Noen må til og med opprette en profil på Facebook for at savnet ikke skal bli for stort (Jenny)  :D

Det var som alltid god stemning, latter, og så klart god innsats på trening  ;p  Vi fikk også møte de nye lagkameratene. Positivt inntrykk av dem alle tre (fem .;) )Den nye sesongen vil så absolutt bli både spennende og tøff, men også moro. Jeg tror både spillere og supportere kan glede seg.

Karen GHilsen
Karen Gunnesmo

Sponsorer

Facebook