Seniorlaget i rute før kampen mot Skaun

03.01.2008

Seniorlaget er i gang med treningen i det nye året, og alt ser bra ut foran mandagens kamp mot Skaun.  - Overraskende god trening, var dommen til trener Claussen etter onsdagens økt.

Dream Team ;-)Mandagens kamp mot Skaun er helt klart den vanskeligste gjenstående bortekampen. Seier i den kampen vil være et langt steg i riktig retning mot opprykk. Derfor jobber laget nå hardt for å være optimalt forberedt.

- Vi trente i jula, men jeg må si at jeg likevel ble positivt overrasket over jentene på onsdagens trening. Den fysiske formen virket god, og håndballmessig presterte de også mye bra. Det ser virkelig lovende ut, sier Øystein Claussen, som er spent foran Skaun-kampen.

- Nå skal vi trene torsdag og fredag, før vi slipper opp litt inn mot kampen. Da tror jeg vi er så godt forberedt som mulig. Motivasjonen blir neppe noe problem, og da er det i hvert fall slik at Skaun skal få slite for poengene. Lykkes vi, vinner vi, men det viktigste er at vi etter kampen kan si at vi gjorde alt vi kunne. Vi er ikke redde for å tape, selv om vi har fryktelig lyst til å vinne denne kampen, er meldingen fra treneren som fortsatt har Tove Fagerli på skadelisten, men ellers er troppen skadefri.


Se nettsidene til Skaun Håndballklubb

Sponsorer

Facebook