Seniorene med første test neste helg

15.08.2012

Neste helg tar trener Gry med seg spillerne til den første testen foran come-backet i 2. divisjon. Meldal spiller da mot Melhus/Gimse og Sverresborg2 i den såkalte Sommerserien.

Det trenes nå for fullt. Det rapporteres om mye folk på trening, der det også er høy intensitet og stor innsats. At det er mange spillere bidrar til kamp om plassene på laget. Det er all mulig grunn til å se med spenning fram til serieåpninga 19. september.

Før første seriekamp skal spilles, vil trener Gry se spillerne i aksjon i mange treningskamper. Første test kommer neste helg, da Meldal deltar i en såkalte Sommerserien i Trondheim. Her møter vi lag vi skal opp mot senere i sesongen, så på den måten blir dette en pekepinn på hvor laget står.

- Det skal ikke deles ut poeng neste helg. Vi trenger en god del kamper for å finne ut av hvilke konstellasjoner som blir det vi skal satse på. Som trener er det utrolig spennende å kunne registrere at vi har mange aktuelle spillere. Ikke minst det at mange unge talenter virker å være godt motiverte. Her vil det komme mange overraskelser i løpet av sesongen. Det er samtidig svært betryggende at vi har fått tilbake noen spillere som har den type rutine vi er avhengig av. Miksen kan bli svært bra, sier Gry Haltvik, som gleder seg til alvoret starter. Første kamp er altså 19. september, borte mot Heimdal.

Nadja___Karen.jpg

Nadja Hestflått og Karen Gunnesmo er snart klar for ny sesong.

Sponsorer

Facebook