Seksmålstap i seriepremieren mot Heimdal

19.09.2012

Ettmålsledelsen til pause ble til tap 28-34 i bortekampen mot Heimdal onsdag. En dårlig siste omgang ødela muligheten for en knall serieåpning.

Kampen mot Heimdal visste med all tydelighet at Meldal kan komme til å bite godt fra seg i årets andredivisjon.

- I perioder er vi veldig gode. Vi spiller Heimdal regelrett av banen. Dessverre glipper det i perioder, og da blir det mange tekniske feil som vi blir hardt straffet for. Kampen ga oss noen svar, som gjør at vi er enda bedre forberedt neste gang. Jeg er skuffet over at vi tapte, men er glad for at vi viser at vi kan spille god håndball, sier trener Gry Haltvik etter kampen.

Det åpnet med klar dominans fra Heimdal. Men etter hvert kom våre jenter bedre med i kampen, og slutten av første omgang var den klart beste perioden av kampen fra Meldal sin side. Det førte da til at hjemmelagets ledelse ble hentet opp, og Meldal gikk til pause med ledelse 16-15.

Etter hvilen gikk mye i stå i startfasen av omgangen. Dette gjorde sitt til at Heimdal snudde kampen, og fikk etter hvert en klar ledelse. Meldal hentet seg inn, og avslutningen ble ikke så aller verst. Men det var ikke godt nok til å forhindre at Heimdal vant 34-28.

KAMPFAKTA

Heimdal - Meldal 34-28 (15-16)

Meldal:Beate Skjenald, Helga Stene, Tove Fagerli (4), Anja Søyseth (1), Anne Ree (4), Marthe Midtlyng (10), Nadja Hestflått (5), Jenny Stokkli (3), Ann Siri Stokkli, Ane Vasskog, Birgitte Bremnes, Helene Høve Storholt (1), Karen Gunnesmo

Sponsorer

Facebook