Seksmåls seier over Os

25.02.2012

I den første kampen i helgas Bring-runde vant Meldal 31-25 over Os. Jentene fikk orden på forsvarsspillet i andre omgang og dermed kunne seieren kontrolleres inn mot slutten.

Se bilder fra kampen Meldal - Os her: http://www.meldalhk.no/index.php?artikkelvalg=vis_innhold&visning=1&id=1215&kat=67

I Bring-serien er det om å gjøre og bli blant de fire beste, som da sikrer plass i sluttspillet. Med seieren mot Os lørdag er Meldal i aller høyeste grad fortsatt med i kampen om en av de fire plassene. Det er bare to poeng opp til Runar som nå innehar fjerdeplassen. Senere lørdag er Rygge motstander, før nettopp Runar står på den andre halvdelen søndag morgen.

Det var jevnt i starten av kampen mot Os. Begge lagene slet med forsvarsspillet, slik at det ble scoret i nesten hvert angrep. Midtveis i omgangen klarte imidlertid Meldal å komme seg noen mål foran. Dette holdt seg til pause, slik at jentene våre ledet 17-15 halvveis.

I den andre omgangen ble forsvarsspillet langt bedre, og dermed økte ledelsen utover den siste omgangen. Os prøvde seg med både ett og to frimerker, uten at det ga særlig effekt. Meldal var et bedre lag enn Os, og det endte med seier 31-25. Helt fortjent.

Toppscorer ble Vera Bekken, som scoret 15 mål.

 Mhk_Os_6.JPG

Her scorer Vera Bekken ett av sine 15 mål mot Os.

Sponsorer

Facebook