Seier til ungt 18-årslag

12.01.2013

Med kanskje tidenes yngste 18-årslag gjorde samarbeidslaget Orkanger/Meldal en god prestasjon da de vant 21-15 over Midsund i Orklahallen lørdag kveld.

Da Orkanger/Meldal sitt ble presentert i Orklahallen lørdag, var det fire 15-åringer, tre 16-åringer, tre 17-åringer og en 18-åring som stod oppstilt. Kom ikke her å si at de unge spillerne ikke får sjansene til å prøve seg i disse klubbene. Og la det være sagt med det samme; all mulig honnør til lagledere som lar også de yngste få godt med spilletid ved slike anledninger. Det er utvikling i praksis!

Slik Midsund stilte lørdag, var det nok ikke det beste laget som har vært på besøk i Orklahallen. Men i perioder stilte Orkanger/Meldal med rent 16-årslag på banen. Likevel var det hjemmelaget som var i ledelsen gjennom hele kampen. I perioder kunne det vises at jentene ikke var all verden samspilt, men det var også perioder der jentene fikk frem applausen på tribunen,

Ettmåls ledelse ved pause, endte altså med seksmålsseier 21-15. Mest lot vi oss imponere over forsvarsspillet og keeperspillet. Men også frmover på banen var det flere gode enkeltprestasjoner.

Sponsorer

Facebook