Seier på hjemmebane

11.10.2012

Med seier 32-30 over Byåsen2 tok Meldal en svært viktig seier. Dermed har laget fått den starten på sesongen man bare kunne drømme om.

Det ble nok en gang en jevn kamp. Årets 2. divisjon har mange lag som ligger på samme nivå. Derfor var det viktig at jentene endelig klarte å dra i land seieren i en kamp som stod og vippet helt til slutt.

- Her viser jentene en enorm tæl og vilje. Vi vinner avgjørende dueller, med blant annet en del gode returløp. Fortsatt slipper vi inn alt for mange mål, men det skal vi jobbe videre med. Det er også betryggende å vite at vi har en del å gå på i angrepsspillet. Men det skal vi la ligge nå. Denne seieren var viktig for oss. Hjemmepublikummet vårt fikk se at vi mener alvor i årets sesong. Poengmessig liger vi langt foran skjema. Likevel skal vi jobbe knallhardt framover, slik at vi framstår enda bedre utover sesongen, fastslår trener Gry Haltvik, som allerede gleder seg til neste kamp.

Jevnt hele veien

Det ble en jevn batalje i Meldalshallen. Byåsen åpnet best, og ledet med tre mål i starten. Men etter hvert kom våre jenter til hektene, og hentet inn forspranget. Utover omgangen var det Meldal som ledet, og hjemmelaget gikk til pause med ledelse 19-16.

Etter hvilen holdt også lagene følge hele veien. Ti minutter før slutt stod det uavgjort. Mange tenkte nok på de to tapte kampene, som gikk i disfavør i sluttminuttene. Men denne gang var det våre jenter som hadde litt ekstra å gi, og jubelen kunne slippes løs da sluttsignalet lød med seier 32-30.

Meldal Sparebank kåret Marthe Midtlyng til hjemmelagets beste spiller. Helt fortjent.

KAMPFAKTA

Meldal - Byåsen2  32-30 (19-16)

Utvisninger: Meldal 1x2min, Byåsen2 ingen

Meldal: Beate Skjenald, Tove Fagerli (3), Bente Kielland, Anne Ree (3), Marthe Midtlyng (9), Hanne Forbord (2), Nadja Hestflått (6), Jenny Stokkli, Anja Søyseth, Karen Gunnesmo (6), Helene Høve Storholt (3)

MHK_By__sen2.JPG

Jubel i Meldalsleiren etter seieren over Byåsen2.

Marthe_Midtlyng.JPG

Marthe Midtlyng var Meldals beste mot Byåsen2.

Sponsorer

Facebook