Seier over Falk i Bring

17.11.2012

Etter knall innsats i andre omgang vant Meldal 21-19 over Falk i sin andre kamp lørdag. Dermed har jentene fått en god start i årets Bring-serie.

I første omgang var det Falk som ledet fra start tilk slutt. De var oppe i fire målsldelse, men heldigvis var ledelsen kun på to mål halvveis. Det etter en omgang der våre jenter praktes i angrep, med alt for mange tekniske feil. Dermed ledet Falk 12-10.

Etter hvilen gikk det nesten åtte minutter før Falk scoret. I mellomtiden scoret våre jenter fire mål, og hadde dermed tatt over initiativet i kampen. Veldig godt forsvarsspill ble avgjkørende i den perioden. Utover omgangen holdt avstanden seg. Meldal ledet med fire, og hadde en rekke sjanser til å riste av seg vertene. Men dårlige avslutninger preget jentene i en lang periode.

I kampens siste minutter kom Falk ut med to merker. Fra da av scoret vi ikke flere mål, men forsvarsarbeidet var upåklagelig. dermd ebbet kampen ut med seier 21-19. Det er et godt utgangspunkt foran søndagens vanskelige kamp mot Kjøkkelvik.

Gunhild Løkken ble kåret til Meldals beste spiller.

Sponsorer

Facebook