Seier og tap for fjerdedivisjonslaget

19.01.2008

Det ble seier 27-16 mot Kyrksæterøra for fjerdedivisjonslaget lørdag. Senere på dagen ble det ettmålstap mot Sverresborg 3. Paradoksalt nok var det i den siste kampen vårt lag gjorde de beste prestasjonene.

Mot Kyrksæterøra ble det aldri noen god kamp. Meldal var slappe i forsvar, og mange personlige feil ødela rytmen i angrep. Det var likevel aldri noen tvil om hvor seieren ville havne. Andre omgangen var hakket bedre enn første, men det er unødvendig å slippe inn 16 mål mot Kyrksæterøra.

Mot Sverresborg 3 gjorde Meldal en periodevis god kamp. Innsatsen var kraftig forbedret fra kampen tidligere på dagen. Fortsatt noen problemer i forsvarsarbeidet, noe de rutinerte Sverresborg-spillerne visste å utnytte. Bortelaget ledet med ett mål ved pause. Midtveis ut i andre omgang ledet Sverresborg med fem mål, men Meldal spiste seg innpå mot slutten. Og kun en feilaktig dommeravgjørelse hindret Meldal fra å oppnå et uavgjort resultat.

Med tanke på det som skal skje neste helg, var det også veldig positivt at Anne Ree lyktes godt utover i kampen og endte opp med totalt 13 mål.

Sponsorer

Facebook