Seier og tap for 14-åringene

10.12.2012

J14 spilte lørdag to kamper hjemme i Meldalshallen. I den første kampen ble det klar seier over Aure, med siffrene 25-13. Senere på ettermiddagen ble det imidlertid tap 14-20 mot Surnadal.

Meldal har dessverre få 14-åringer som spiller håndball. De fleste som spiller på vårt J14-lag er ett eller sågar to år yngre. Dette gjør at det blir mange tøffe kamper denne sesongen.

Lørdag spilte jentene to kamper i Meldalshallen. Først var Aure motstander, og her var det stor forskjell på lagene slik at våre jenter kunne sikre seg en komfortabel seier med hele 25-13.

I lørdagens andre kamp var Surnadal motstander. Her ble det til slutt seksmålstap, men kampen var langt jevnere enn resultatet skulle tilsi. Kampen ble i realiteten ikke avgjort før helt mot slutten. Dette var en type kamp som kan bikke begge veier, og denne gikk dessverre i disfavør våre jenter. Men ikke se bort fra at det blir omvendt neste gang lagene møtes.

For øvrig spilte J11 også to kamper lørdag. Det ble tap i begge, men det aller viktigste her er at jentene fortsetter å vise fremgang i prestasjonene sine. Motstandere lørdag var Flatås og Charlottenlund.

Sponsorer

Facebook