Seier mot Byåsen i BRING

09.12.2012

Endelig kom seieren over Byåsen. I søndagens BRING-kamp ble det seier 20-19 etter hektiske sluttminutter. Fantastisk innsats la grunnlaget for seieren, og dermed ble det fire poeng i helgas BRING-runde.

Seierrsbilde.JPG

Så glad blir jentene etter at Byåsen er slått!

Det ble mye snørr og tårer etter kampen mot Byåsen. Noen felte tårer av glede, andre av skuffelse. Så tett og jevn var kampen fra start til slutt. Byåsen hadde kampens siste angrep, men ble korrekt avblåst for teknisk feil. Dermed kunne våre jenter roe seg ned i kampens siste sekunder, og seieren ble sikret.

Ut fra resultatene de siste ukene, var det ventet at det skulle bli en jevn kamp mellom de to lagene. Meldal har aldri slått dette Byåsen-laget, men avstanden er redusert for hver gang lagene har møttes. Byåsen åpnet kampen med å legge ut to frimerker på våre backer. Da førte til litt uro i angrepsspillet vårt, men ikke værre enn at vi ledet i startfasen av kampen. Bakover gjorde vi også en kjempejobb. Likevel var det Trondheimslaget som ledet 12-10 ved pause.

I andre omgang hadde Byåsen økt forspranget til tre mål midtveis. Det etter at vi bommet på tre 100-prosent sjanser på rad. Likevel kjempet jentene videre, og vi var ajour på 17-17. Halvannet minutt før slutt leder vi med to mål. Byåsen reduserte en gang, men da sluttsignalet gikk kunne jubelen slippes løs.

- Vi gjør fortsatt for mange feil. Men i denne kampen legger jentene ned en kjempeinnsats. Bakover er vi stort sett knallgode, med en keeper som redder mer enn det som kan forventes. Hadde vi satt sjansene våre, ville seieren fktisk vært komfortabel. Men jentene skal ha mye ære for at de jobbet knallhardt hele veien, og det sikret oss seieren, sier en godt fornøyd trener Øystein Claussen.

Gunhild Løkken ble kåret til Meldals beste spiller i kampen mot Byåsen.

Sponsorer

Facebook