Seier med minste margin mot Tiller

16.01.2008

Midtveis i andre omgang ledet Tiller 2 med 5 mål. Men jentene viste vilje og vant til slutt 25-24. Dermed er laget fortsatt ubeseiret. Anne Ree ble toppscorer med hele 10 mål.

anne_ree_150.jpgDet er mulig jentene allerede hadde flyttet tankene til kampen mot Volda/Ørsta neste helg. I hvert fall var det ikke all verden som ble prestert i første halvdel av kampen. Laget hevet seg i andre omgang, og vant til slutt fortjent.

Vi har nok gjort bedre kamper, men jentene skal ha ros for at de ikke gir opp. Selv om vi ligger fem mål bak en stund i andre omgang, holder de motet oppe. Og det er fint at vi får trent på slike situasjoner, der utfordringen er å holde konsentrasjonen oppe.

Nå tar vi med oss en god følelse til forberedelsene til neste helgs kamp mot Volda/Ørsta, sier trener Øystein Claussen, som denne gang sparte Marthe Høsøien.

Før pause fikk Meldal aldri satt forsvaret. Når det i tillegg kladdet i angrep, ble det en noe trasig omgang. Etter hvilen bedret først og fremst forsvarsspillet seg. Fortsatt ble det altfor mange tekniske feil i angrep. Det så unektelig vanskelig ut da hjemmelaget ledet med fem mål kvarteret før slutt. Men mot slutten kom Meldal bedre til i angrep, der spesielt Anne Ree tok ansvar. Og med to minutter igjen gikk laget opp i ledelsen for første gang i kampen. Dermed ble det to nye poeng.

Kampfakta:
24_25_150.jpgTiller 2 - Meldal 24-25 (15-12)

Meldal:
Marit Selnes, Yngvild Berg (2), Marit Storås (1), Sigrid Loe (3), Anne Ree (10), Berit Drugli (2), Jenny Stokkli (3), Anne Kvam, Vibeke Sommervold, Karen Gunnesmo (2), Helene Høve Storholt (2)

Sponsorer

Facebook