Seier med \\"hodet under armen\\"

11.03.2012

I 1. divisjon for J16 vant Meldal 43-31 over Rival. Det i en kamp der jentene spilte forsvar med "hodet under armen" stort gjennom hele kampen. I angrepet ble det scoret jevnlig, som man ser av resultatet.

Rival er ikke noe stort 16-årslag. Derfor var Meldal store favoritt foran kampen. Nå var seieren aldri truet, men det med et forsvarsspill som stort sett var fraværende gjennom hele kampen. 31 baklengs er særdeles lite tilfredsstillende.

Framover på banen gjør jentene jobben. I hvert fall Vera Bekken, som alene scoer 20 mål! Men også flere andre spillere er på hugget, og dermed blir det scoret så og si i hvert angrep. Ved pause ledet jentene for øvrig 22-14.

- I pausen ble vi enige om at vi skulle sette forsvaret. Målet var å slippe inn færre enn ti mål. Så opplever vi at det blir enda verre etter hvilen. Nei dette var ikke særlig bra nei, sier trener Øystein Claussen, som regner med at dette bedrer seg allerede til tirsdag når det er ny seriekamp, og ikke minst til helga når siste runde i Bring spilles.

Sponsorer

Facebook