Seier i B-finalen for J14

29.12.2008

I en spennende B-finale vant Meldal 13-12 over Stjørdals/Blink, og ble dermed nummer fem i Melhus Cup. Laget avsluttet med to gode kamper.

Det var for så vidt en forventningsfull gjeng som tok fatt på Melhus Cup på formiddagen femte juledag. Men det viste seg rimelig fort at dette ikke var dagen da alt stemte for vårt 14-årslag. Første kampen mot Klæbu endte med ettmålstap, etter at Meldal ledet med tre mål tre minutter før slutt, samtidig som Klæbu fikk en utvisning! Når man så taper den kampen, sier det vel mye om at ikke alle jentene hadde brukt juleferien til å forberede seg til håndballkamp.

I den andre kampen var det Melhus/Gimse som var motstander. Heller ikke nå klarte Meldals-jentene å komme opp på sitt vanlige nivå. Det ble for puslete, og det ble et tomålstap i den kampen. Dermed ble siste innledende kamp mot Nidelv bare en formalitet. Bylaget vant for øvrig enkelt 12-6 mot et stillestående Meldalslag.

Dermed ble det B-sluttspill, og alle regnet med at det ville bli bare en kamp. Motstander i semifinalen var Lundamo, som hadde gjort sine saker godt tidligere på dagen. Men nå hadde noe skjedd med våre jenter. De overkjørte Lundamo fullstendig, og ga seg ikke før det stod 13-3 på tavla.

I B-finalen var Stjørdals/Blink motstander. De slo Melhus/Gimse i sin semifinale. Kampen ble veldig jevn, men mest fordi våre jenter ikke var like mye på hugget som i semifinalen. Etter full tid stod det 11-11, og dermed måtte det spilles fem minutters ekstraomgang. Våre jenter mobiliserte og kunne gå fornøyd av banen med seier 13-12. Dermed seier i B-sluttspillet, og femteplass totalt.

J14 viste i turneringen at med full fokus vil de kunne nå opp mot de beste lagene i Trøndelag. Mandag var ingen god dag, men det bedret seg heldigvis utover dagen.

Følgende spillere var med for Meldal:

Lillian Åsløkk, Mari Muan, Anja Søyseth, Ella Dombu, Lene Høve Storholt, Monica Kvam, Mali Bye, Marthe Haugen Klingen, Kjersti Drugli, Ragna Elise Grudt, Gunhild Løkken Lomundal.


Sponsorer

Facebook