Seier både til J14 og J16

25.03.2012

Først vant 14-åringene 18-15 over Sverresborg, før flere av de samme spillerne senere på dagen var med på å slå Flå/Lundamo 21-17 i en 16-årskampen. Dermed en perfekt avslutning på sesongen i Meldalshallen.

14-årslaget er fortsatt plaget med skader og sykdom. Slik var det også søndag, men spillerne som var med visste en god moral. Dermed tok de initiativet i kampen fra starten av. Sverresborg ledet aldri i kampen. Meldals-jentene holdt seg foran, ikke minst takket være godt forsvarsspill.

Tremålsledelsen til pause holdt gjennom hele den siste omgangen. Kampen ebbet ut med seier 18-15. Dermed kan jentene si seg fornøyd med det de har prestert i 1. divisjon J14. De har gjennom siste del av sesongen visst at de henger med de aller beste. Kanskje blir dette belønnet med sluttspill etter påske.

Seier for J16-2

I 16-årsklassen spilte Meldal2 mot Flå/Lundamo søndag. Lagene møttes første gang for et par uker, og da ble det uavgjort. Dette ville våre jenter revansjere.

Det ble en god 16-årskamp. Hele tiden med Meldal i føringen. Jentene skal ha all ære av forsvarsspillet, som igjen førte til godt keeperspill. Framover på banen kom jentene seg til gode sjanser, men litt for lite besluttsomheten preget for mange angrep. Riktignok ble noen gode kombinasjoner omsatt i scoringer, og jentene skal ha for at innsatsen var god gjennom hele kampen.

Med seier 21-17 sikret Meldal2 seg andreplassen i sin avdeling, bare ett poeng bak Sverresborg. Jentene har levert gode prestasjoner gjennom hele sesongen.


Sponsorer

Facebook