Seier både til 14- og 16-åringene

30.09.2012

Det ble hjemmeseier i begge de to kampene i Meldalshallen søndag. Først ute var J16 som banket Charlottenlund med hele 23-13. Et sterkt resultat. Deretter var ikke J14 snauere enn at de vant 17-13 over Hitra.

14-årslaget vårt består av noen få 14-åringer. Resten er spillere som er både ett og to år yngre. Det er derfor grunn til å tro at resultatene vil svinge en del gjennom sesongen. Søndag vartet de imidlertid opp med en god kamp mot Hitra. Det endte med seier 17-13, eller at jentene ledt 11-6 halvveis.

- I dag manglet vi noen spillere, mens noen av de som var med hadde spilt fotballkamp tidligere på dagen. Dette merket vi etter hvert utover kampen. Likevel leverte jentene en god prestasjon, og det var artig at vi fikk denne seieren. Vi så utover kampen hvor mye selvtillitt betyr, sier lagets trener Sivert Syrstad.

I 16-årsserien har vi ett lag sammen med Orkanger. I tillegg har vi et eget lag bestående bare av Meldals-spillere. Det var dette laget som søndag møtte Charlottenlund4. Dette visste seg å være det samme laget som vi møtte i kvalifiseringen til 1. divisjon J16. Likevel overkjørte våre jenter gjestene i perioder. Jentene spilte god håndball, spesielt i den første omgangen. Det gikk litt tråere etter hvilen, men bakover var det solid hele kampen gjennom. Godt forsvarsspill kombinert med storspill fra keeper er en god kombinasjon! Ledelse 14-9 til pause ble til 23-13 ved kampslutt.

Sponsorer

Facebook