Seier 27-12 i første kvalik-kamp

20.04.2013

Jentene visste med all mulig tydelighet at de vil spille 2. divisjon også neste sesong, da de vant 27-12 mot Melhus/Gimse. Dermed er det lagt et godt grunnlag for å fornye kontrakten i divisjonen.

Meldal gjorde jobben og utklasset Melhus/Gimse i den første av tre kvalikkamper denne helga. Divisjonskollega Strindheim dummet seg ut i sin første kamp, da de tapte mot Stjørdal. Dermed har våre jenter lagt grunnlaget for å sikre seg fornyet kontrakt i 2. divisjon.

Det åpnet nervøst og noe nølende. Riktignok scoret Meldal først, og etter det var Melhus/Gimse aldri ledelsen. Likevel tok det et kvarter før ledelsen begynte å bli betryggende. Inn mot pause ble imidlertid forskjllen på lagene tydelig, og det var ingen ting å si på at Meldal ledet hele 16-7 midtveis.

Etter hvilen fortsatte jentene på samme måte, og det var kun snakk om hvor stor seieren ville bli. 27-12 betyr at Meldal med stor sannsynlig vil bli stående med plussmål etter de tre kampene, og da kan det godt bli 2. divisjonsspill neste sesong uten flere poeng. Men; fortsetter spillerne på samme måte mot Stjørdal senere lørdag og mot Strindheim søndag, kan det bli mye poeng i denne kvaliken.

Åpnet nølende

Før kampen var trener Gry Haltvik mest redd for at jentene ikke skulle komme seg forbi Melhus/Gimse sin forsvarsmur.

- Det var litt nølende til å begynne med, men etter hvert var det Marthe Midtlyng og Hanne Forbord som fant ut av det. Dermed fulgte de andre spillerne etter, og vi hadde full kontroll. Det er også artig at keeper Gunn Anita Gimse leverte en solid kamp i mål. Hadde det vært tvil før kvaliken, så er den en god del mindre nå. Dette skal vi greie, sa Gry etter kampen.

KAMPFAKTA

Melhus/Gimse - Meldal 12-27 (7-16)

Utvisninger: Melhus/Gimse 3x2 min, Meldal 3x2 min

Meldal: Gunn Anita Gimse, Gunhild Resell, Tove Fagerli (6), Bente Kielland (1), Anne Ree (2), Lene Høve Storholt (3), Marthe Midtlyng (8), Hanne Forbord (4), Nadja Hestflått, Anja Søyseth, Karen Gunnesmo (3), Gunhild Løkken, Helene Høve Storholt

Jubel_kvalik.JPG

Lettelse og glede etter storseieren over Melhus/Gimse.

Sponsorer

Facebook