Satte fyr på teltet!

02.04.2017

Fredag fylte hun 50 år. Søndag var hun en sterk bidragsyter da Meldal sikret fornyet kontrakt i 3. divisjon. I god gammel håndballstemning i Meldalshallen sørget Tone Asbøll og resten av jentene for seier mot Skaun.

Premissene for sesongens siste kamp var helt klare; Meldal måtte vinne over Skaun, mens Flå måtte tape sin kamp mot Melhus/Gimse skulle Meldal fortsatt kunne kalle seg et 3. divisjonslag. Flå tapte stort, mens våre jenter kunne slippe jubelen løs etter seier 26-24. Og det etter en kamp som etter hvert ble særdeles nervepirrende.

Tone.jpg 

Tone Asbøll, 50-årsjubilant og kampens store spiller. 

I første omgang var det Tone Asbøll som stod i sentrum for begivenhetene. Hun leverte den ene redningen etter den andre. Selv straffekast reddet hun. Det førte til at Meldal kunne gå til pause med en forholdsvis komfortabel ledelse 14-10.

Også i starten av den andre omgangen startet det bra for Meldals-jentene. Avstanden økte, og midtveis i omgangen stod det 20-14. Men så skjedde det ett eller annet. Skaun begynte sakte med sikket og spise opp forspranget, og det gikk ikke bedre enn at de ledet 24-22. Kampen var imidlertid ikke ferdig, og  oppildnet av et entusiastisk hjemmepublikum kom Meldal inn i kampen igjen. De scoret like godt kampens fire siste, og kunne dermed juble for seier 26-24. Og jubelen økte i format da det kom beskjed om at Flå hadde tapt.

- Dette var en artig opplevelse, og det var vel ingen som for noen uker siden trodde at vi skulle klare å avslutte sesongen på denne måten. Vi gjør mye rart i perioder, men det er også mye bra i mellom. Viljen er i hvert fall til stede i fullt monn. Med den stemningen som var i hallen ble dette en fantastisk håndballdag i Meldalshallen, fastslo en smørblid Meldals-trener Lisbeth Skjevdal etter kampen.

KAMPFAKTA

Meldal - Skaun 26-24 (14-10)

Utvisninger: Meldal 4x2 min, Skaun 2x2 min 

Meldal: Tone Asbøll, Malin Solberg, Mari Skjevdal (1), Ingrid Tallerås, Kine Høve Storholt (5), Berit Drugli (2), Sigrid Loe, Tove Fagerli (5), Regine Rikardsen (2), Gunhild Løkken (6), Elin Bjørnås Asbøll, Trine Lium Aas (2), Marthe Lium Aas (1), Karen Gunnesmo (2)

 Mhk_Skaun2.jpg

Jubelscener etter kampen 

Mhk_skaun1.jpg 

Glade Meldalsjenter etter kampen. 

Sponsorer

Facebook