Samhold og Show!

09.04.2008

Jentene fortsetter å imponere som skribenter. Denne gang er det Vibeke som har satt seg ned foran tastaturet. Resultatet leser du her!

SAMHOLD OG SHOW!

Vibeke SommervoldSamholdet i Meldal håndballklubb er til å grine av! Ja, jeg mener gledestårer altså. Vi på damelaget er litt av en sammensveisa gjeng og ryktet sier at vi går under navnet "ulveflokken". Klokt sagt! Tenker man etter så stemmer det faktisk. Vi går i flokk! Får man først øye på en spiller, får man ofte øye på hele gjengen etterhvert! Det gode samholdet resulterte til av vi greide opprykk til 2.div. Målet var å forbli ubeseiret på hjemmebane, men det gikk ikke! Men vi depper ikke av den grunn. Vi har nådd målet og det er det viktigste! Jeg syns at alle Meldalininger med hjertet sitt i håndballklubben skal være stolte over seg selv. Spillere, trenere, foreldre og ikke minst PUBLIKUM fortjener en stor takk!

Og nå over til noe helt annet, nemlig show. Ulvene på damelaget er fryktelig begavet når det gjelder den slags. Det skulle man ikke tro når man fikk se hvor pinglete vi ble når vi skulle synge en sang for presidenten vår (Jon Ivar). Nei, det er nok en helt annen type show vi er kjent for og det tror jeg alle skal være glade for! Enhver oppegående fan/groupie har kanskje lagt merke til en fast sang som spilles under oppvarmingen før kampene. Sangen heter naturligvis SHOW og det er overhodet ikke tilfeldig! Sangen syns jeg er kledelig når vi øver på flygere og det hjelper oss med å få opp humøret før kamp. Takk til sangen!

En annen populær sang under oppvarmingen er "ice ice baby".  En litt fiffig sang hvis man tenker seg om. Idet du TROR at sangen er i ferd med å bli ferdig så vil du straks oppdage at du har blitt lurt! En praktisk opplysning: sangen står ikke på repeat! Det bare høres sånn ut. Så det er ingen grunn til å fortvile. SYNG MED!

Men nå er det på tide å runde av. Vi snakkes i hallen!

- Vennlig hilsen Vibeke Sommervold

P.S: Hilser til mamma!

Sponsorer

Facebook