Så nær så nær i serieåpningen

13.09.2016

Meldal tapte med ett mål i serieåpninga mot Skaun tirsdag. En dårlig periode midtveis i andre omgang avgjorde. Men jentene viste at de kommer til å kjempe om poengene i alle kampene denne sesongen.

Som resultatet tilsier, ble det en jevn kamp i Skaunhallen tirsdag. Men det var Meldal som kom best i gang, og midtveis i første omgang ledet jentene våre 8-4. Det etter at blant annet Tone Asbøll hadde vartet opp med dobbeltredning etter straffekast. Inn mot pause kom imidlertid Skaun mer med, og det stod 11-11 halvveis.

Etter hvilen fortsatte kampen å være jevn til 14-14. Men så kom perioden som avgjorde kampen. Skaun scoret de fem neste målene, og det hele virket avgjort. Men Meldals-jentene kjempet seg tilbake og tre minutter før slutt var avstanden på kun ett mål. Dessverre maktet ikke jentene å sikre seg et mål til for å få poeng. Dermed ble det et svært bittert og knepet tap i sesongens første seriekamp.

KAMPFAKTA

Skaun - Meldal 20-19 (11-11)

Utvisninger: Skaun 1x2 min, Meldal 1x2min

Meldal: Tone Asbøll, Mari Skjevdal (3), Anne Ree (5), Ingrid Sørum Tallerås, Berit Drugli (3), Solveig Sugustad (1), Anne Lise Knudsen, Sigrid Loe, Anne Kvam, Marit Storås, Trine Lium Aas (5), Marthe Lium Aas (1), Karen Gunnesmo (1)

Skaun_MHK.JPG 

Sponsorer

Facebook