Rolig håndballuke i Meldal

01.11.2012

Denne uka og i den kommende helga er det kun 12-årslaget vårt som har kamper. Da har vi ikke glemt at samarbeidslaget Orkanger/Meldal i J18 torsdag spiller mot Strindheim i Orklahallen.

Laget vårt i J12 har kommet svært godt i gang med sesongen sin, med to seire på sine to første kamper. På søndag skal de øy-tur, der de skal møte både Frøya3 og Hitra2. Da blir det spennende å se om jentene klarer og følge opp den gode innledningen på sesongen. Etter det vi har observert av jentene på trening de siste dagene, vet vi at de skal spille godt de som skal slå Meldals-jentene.

Samarbeidet med Orkanger innebærer blant annet at vi stiller felles lag i J18. Laget heter Orkanger/Meldal, og torsdag spiller laget hjemmekamp mot Strindheim i Orklahallen. Jentene på dette laget har imponert i sine fire første kamper, og står med to seire, en uavgjort og barev ett tap så langt. Strindheim er et godt lag, så her skal jentene våre få prøvd seg. Men ikke bli overrasket om Trondheims-jentene får mer enn nok å stri med. Kampstart i Orklahallen er kl 19:45.

Det er altså ingen kamper i Meldalshallen denne uka. Men allerede i neste uke er det full aktivitet igjen. Da starter det på torsdag med dobbelkamp, der J16 i 1. divisjon møter Ranheim, og senere på kvelden er Ranheim motstander i 2. divisjon. En stor håndballkveld med andre ord. Og; søndag neste helg er det ikke mindre enn sju kamper i Meldalshallen. Da blir det med andre ord en heldag. Det er bare å glede seg!

Sponsorer

Facebook