Rodde seieren i land

25.09.2013

Etter en noe rufsete første omgang, skjerpet jentene seg og sikret sesongens tredje seier. Med 31-25 over Lensvik er 16-årslaget fortsatt ubeseiret.

Flere av Lensvik-jentene er med på det felles BRING-laget sammen med våre spillere samt Orkanger-spillerne. Jentene fra Agdenes har et godt 16-årslag, og det var slett ikke overraskende at de ga våre jenter hard kamp helt inn.

Meldals-jentene åpnet kampen best og skaffet seg tidlig en ledelse. Men så gikk det mer i stå utover, slik at det var Lensvik som gikk til pause med ledelse 13-12.

I den siste omgangen var våre jenter litt mer skjerpet. Det ble gjort færre feil i angrep, og dermed begynte målene å trille inn. Lensvik satte ut merke på vår midtback fra tidlig i kampen. Etter hvert fikk jentene utnyttet dette, der det ble mange kant-avslutninger fra god vinkel. Dermed kom også scoringene. På Lensvik var det stort sett en spiller som skapte problemer for våre jenter.

Alt i alt en fortjent seier i en kamp der jentene ikke imponerte like mye som i de to foregående kampene. Men tre seire av tre mulige er en god start på sesongen for J16.

Sponsorer

Facebook