Publikum betyr ekstra poeng!

19.10.2012

- Alle klubbene misunner oss publikummet vårt. Jeg er helt sikker på at støtten fra tribuinen, spesielt på hjemmerkampene, en tungen på vekstskålen i jevne kamper. Publikum betyr ekstra poeng!

Meldal-trener Gry Haltvik er inne i sin andre sesong i klubben. Sportslig har det vært en opptur, men ikke minst er Gry veldig opptatt av det som skjer rundt klubben.

- Jeg er fortsatt aktiv i håndball-miljøet i Trondheim. Der blir det snakket mye om hvordan det er å komme til Meldalshallen. Rammen rundt kampene med mye folk på tribunen gjør det til en opplevelse. Våre spillere er nok bortskjemte på det området, men jeg er ikke i tvil om at dette gir oss poeng gjennom sesongen. Spillerne yter nok litt ekstra når de vet at det er mye folk som sitter og ser på. Samtidig blir gode opplevelser på banen forsterket av et entusiastisk hjemmepublikum. Ikke minst nå sist mot Byåsen2 fikk vi den ekstra energien som gjorde at vi avgjorde kampen til vår fordel, fastslår Gry, som nå håper at det kommer mye folk i Orklahallen fredag når det er både 3. divisjonskamp og 2. divisjonskamp.

Husk at sesongkortene for Meldalshallen også gjelder fredagens kamper i Orklahallen.

18:00  Orkanger - Heimdal2, 3. divisjon

20:00  Meldal - NTNUI, 2. divisjon


Sponsorer

Facebook