På tur til Lillehammer og Baldus-Cup

23.04.2008

Nok en gang vil Meldal HK være godt representert under kommende helgs Baldus Cup på Lillehammer. Tre av våre lag skal denne gang delta, og det betyr at 50-60 meldalinger vil sette sitt preg på Mjøsbyen også i år.

I en årrekke har Meldal Håndballklubb deltatt på Baldus Cup. Dette er håndballens svar på Norway Cup, og det vanskeligste er å få delta. Mange som melder seg på får ikke plass. Vi har imidlertid fått innpass de siste årene.

- Dette er en perfekt måte å avslutte sesongen på. Vi deltar med bare tre lag denne gang, men det skyldes blant annet at J14 var til Larvik tidligere i vinter, og da står over nå. Turneringen på Lillehammer er veldig godt organisert, der de aller fleste kampene spilles i OL-parken, i Kristinshall og Håkonshall. Det betyr at for oss som er med som tilskuere har vi alle våre lag samlet på et lite område. Det gjør at det blir veldig sosialt, forteller Jon Ivar Syrstadeng, som fredag ettermiddag setter seg bussen sammen med et femtitalls andre. I tillegg er det flere privatbiler som setter kursen sørover på fredag.


Meldal HK stiller altså med tre lag. J12, J13 og J15 er de klassene hvor vi er representert.

- Det er alltid spennende å se hvordan vi vil hevde oss når vi møter gode lag fra andre deler av landet. For øvrig deltar det også noen svenske lag. Vi har ved to anledninger vunnet hele turneringen, men det skal godt gjøres at det skjer igjen i år. J12 har gjort det veldig bra i serien, og avsluttet med noen svært gode kamper. Vi er således spent på hvordan de vil hevde seg. Når det gjelder J13 så lider de av at de er få spillere. De gjorde det også bra i serien, og i forrige uke spilte de treningskamp mot Orkdal og vant da stort mot et lag de tidligere i sesongen har hatt problemer med. Vårt eldste lag er kanskje det laget som har hatt størst fremgang denne sesongen, men det er ingen tvil om at når man kommer opp i 15-årsklassen er konkurransen hard. Men vi tror at også de vil hevde seg godt, sier Syrstadeng.

Sponsorer

Facebook