Overraskende tap mot Kattem

10.02.2012

I J16 tapte Meldal 21-24 mot Kattem torsdag kveld. I tidligere møter denne sesongen har det vært ren overkjørsel fra våre jenter. Dette var imidlertid dagen da ingen ting stemte.

Håndball er en facinerende sport. Da Meldal møtte Kattem for to uker siden i BRING-serien, ble det seier 40-23. Torsdag ble det hele snudd på hodet, slik at Kattem vant 24-21.

- Dette var nok det svakeste vi har prestert denne sesongen. Ingen ting stemte for jentene, og det virket også som om de ikke klarte å moblisere tilstrekkelig med innsats. Det er ikke viljen det står på, men av og til er det slik at ingen ting fungerer. Kattem la ned stor innsats i alle dueller, og det var helt fortjent ast de vant kampen, fastslår trener Øystein Claussen. Han har holdt på med dette så lenge at han vet at prestasjonene vil svinge en del for unge utøvere.

Anført av Vera Bekken tok Meldal ledelsen i kampen.Hun scoret kampens to første mål. Men det stoppet rimelig fort opp. Til pause ledet gjestene 14-10. I den andre omgangen klarte Meldal å komme ajour. Men når laget ikke klarer å score i en lang periode med spill 6 mot 4, blir det vanskelig å få poeng. Dermed kunne Kattem ro i land en høyst overraskende seier 24-21.

- Jentene kommer tilbake. Det er jeg ikke i det minste i tvil om. At alle på samme dag presterer langt unna sitt toppnivå, skjer ikke så ofte, sier Øystein, som skynder seg med å legge til at han er godt fornøyd med keeperne sin innsats i kampen.

Sponsorer

Facebook