Nytt hjemmetap til tross for årsbeste i perioder

22.11.2012

Det ble tap 26-34 mot Heimdal i Meldalshallen torsdag. Det til tross for at Meldal i første omgang leverte en periode som var klart årsbeste. Men det raknet mot slutten, slik at Heimdal sikret seg en komfortabel seier.

Det startet veldig bra for Meldal i Meldalshallen. Riktignok kom Heimdal best i gang, men etter hvert var det hjemmelaget som tok føringa i kampen. Ti minutter før pause ledet Meldal med tre mål. Det etter at jentene leverte en meget god periode, der de fikk taket på det offensive forsvaret som Heimdal la ut. Dessverre ble det en del feil fremover mot slutten av omgangen, slik at Heimdal kom ajour. Og etter at tiden var gått ut til pause satte de inn en straffe slik at de gikk til pause med ledelse 18-17.

Etter hvilen var det Heimdal som kom best i gang. Midtveis ledet de 25-20, og det meste virket kjørt. Men så kom jentene våre tilbake i kampen, og var bare målet bak. Da man skulle hente inn det siste, tok iveren overhånd slik at det ble mange feil framover på banen. Det ga Heimdal gode kontringssjanser, som de utnyttet til fulle. Det stokket seg helt framover for Meldal, slik at Heimdal til slutt vant hele 34-26.

KAMPFAKTA

Meldal - Heimdal 34-26 (17-18)

Utvisninger: Meldal 3x2min, Heimdal 2x2 min

Meldal: Beate Skjenald, Helga Stene, Tove Fagerli (7), Bente Kielland, Anne Ree (4), Marthe Midtlyng (9), Hanne Forbord (1), Nadja Hestflått (3), Jenny Stokkli, Anja Søyseth, Karen Gunnesmo (2), Helene Høve Storholt

Sponsorer

Facebook