Nytt hederlig tap på bortebane

15.10.2008

Tiller vant 28-20 mot Meldal i andredivisjonskampen i Trondheim onsdag kveld. - Vi gjør faktisk en god kamp mot det laget som vinner serien om de vil. Vi er nå ferdig med en vanskelig åpning på sesongen, og kan se fremover mot neste ukes hjemmekamp mot Strinda. Da skal vi ta våre første poeng, sier Øystein Claussen.

Meldal scoret kampens første mål, men derfra og en periode på tjue minutter var det klasseforskjell på lagene. Tiller ledet på det meste med 11 mål. Mot slutten av omgangen endret kampbildet seg noe, slik at det ved pause stod 15-7.

Etter hvilen var det et heltent Meldalslag som kom på banen. Forsvaret satt og i angrep holdt man seg til avtaler, og dermed ble det spenning i kampen igjen. Meldal var i en periode bare fire mål bak.

- Når Tiller lar de tre beste spillerne sitte på benken, blir de et ordinert lag. Vi kom nok ubehagelig nærme, for midtveis i den andre omgangen toppet de laget. Likevel holdt vi bra følge, og kampen ender uavgjort etter pausen. Det skal vi ta med oss videre, og nå ser vi virkelig frem til neste ukes hjemmekamp mot Strinda, sier trener Øystein Claussen.


KAMPFAKTA

Tiller - Meldal 28-20 (15-7)

Utvisninger: Tiller 2x2min, Meldal 3x2 min

Meldal:
Beate Skjenald, Marit Selnes, Bente Kielland (6), Sigrid Loe (1), Anne Ree (3), Berit Drugli (2), Marthe Høsøien, Hanne Forbord (1), Jenny Stokkli (5), Anne Kvam, Grete Ingeborg Skjølberg, Karen Gunnesmo, Helene Høve Storholt (2)

Sponsorer

Facebook