Nye lag sesongåpner i helga

21.09.2012

11-åringene og begge 16-årslagene spiller i helga sine første seriekamper for sesongen. Felles for de lagene er at alle kampene spilles i Trondheim. I tillegg er samarbeidslaget Orkanger/Meldal i J18 også i gang.

Først ute lørdag er laget i J11. De reiser til Trondheim for å møte Kattem. Egentlig skulle laget spilt to kamper, men Heimdal har trukket laget sitt, og derfor blir det bare en kamp på 11-åringene på lørdag.

Senere på dagen spiller Meldal2 i 16-årsserien kamp mot Tiller2. Dette er da det 16-årslaget vi har alene. Så får vi se hvordan jentene klarer seg utover høsten.

Søndag er det to kamper. Først er det 16-årslaget i 1. divisjon som skal til Klæbu. Dette er da også den første seriekampen for dette laget, som tidligere har spilt ulike kvalifiseringer. Selv om laget heter Meldal, er det et samarbeidslag med Orkanger.

Også i J18 er det et samarbeidslag, som er benevnt Orkanger/Meldal. Det laget spiller to kamper i helga. Allerede lørdag reiser de til Frøya, mens de på søndag møter Åfjord.

Dermed er sesongen så smått i gang. Og fortvil ikke; til neste helg er det klart for kamper i Meldalshallen.

Sponsorer

Facebook