Ny viktig seier i 2. divisjon

01.12.2013

Søndag ble det seier 27-25 over Melhus, i det som var en vanskelig bortekamp. Dermed har jentene spilt seks kamper på rad med poenggevinst.

På forhånd var det forventet en tett og jevn kamp mot Melhus/Gimse. Dette er et lag Meldal har slitt imot i mange år, og de har mange rutinerte spillere som gjør gode valg. Og kampen ble som forventet.

I første omgang er det litt lugging i forsvar. Spesielt i midten blir det for passivt mot hjemmelagets skyttere. Men det forhindret ikke at Meldal kunne gå til pause med ledelse 15-12.

- I første omgang blir vi for unøyaktig i det vi gjør. Både i forsvar og angrep. Vi har sjansen til å drepe kampen, men gjør for mange feil, sier trener Øystein Claussen, som i pausen fikk justert avstandene mellom spillerne.

I andre omgang ble det bedre forsvarsmessig, og da spesielt i forhold til skytterne til Melhus/Gimse. Samtidig er Marit (Jørgensen) stabilt god gjennom hele kampen. Imidlertid er det som tidligere at angrepsfeil gir en del enkle baklengs, og dette er en del av forklaringa på at kampen ikke ble avgjort på et tidlig tidspunkt.

- Vi gjør en del angrepsfeil i andre omgang, men når vi er tålmodige scorer vi nesten alltid i etablert angrep. Jeg føler at seieren aldri er truet, selv om det ender med kun tomålsseier. Melhus/Gimse mobliserte foran denne kampen, og ut fra det er det sterkt at vi drar herfra med to poeng, sier Asgeir Hatlen, som regjerte benken sammen med Claussen.

Nå har Meldal fem seire og en uavgjort på de seks siste kampene. Det er en rekke laget aldri tidligere har oppnådd ii 2. divisjon.

- På torsdag venter Charlottenlund hjemme i Meldalshallen. Vi skal jobbe hardt for å motivere jentene fram til den kampen. Vi tapte i cupen mot Charlottenlund, og det skal nå revansjeres, sier Asgeir, som håper på stinn brakke i Meldalshallen torsdag.

KAMPFAKTA

Melhus/Gimse - Meldal 25-27 (12-15)

Utvisninger: Melhus/Gimse 1x2 min, Meldal 2x2min

Meldal: Marit Jørgensen, Hilde Søyseth, Tove Fagerli (3), Anja Søyseth, Nadja Hestflått, Anne Ree (7), Lene Høve Storholt (8), Marthe Midtlyng (2), Monica Gjersvold, Regine Rikardsen, Hanne Forbord (3), Anne Kvam (1), Karen Gunnesmo, Helene Høve Storholt (3)

Sponsorer

Facebook