Ny vanskelig bortekamp i 2. divisjon

14.10.2008

Onsdag er det Tiller som er motstander for Meldal i andredivisjon. Dette er den tredje bortekampen på rad. - Vi møter kanskje det aller beste laget, men vi vet at vi de siste ukene har hatt fremgang, sier trener Øystein Claussen.

Etter to tap i de første kampene, er det med andre ord ingen drømmemotstander som står på den andre banehalvdelen. Tiller er regnet som det beste laget i avdelinga, og er ubeseiret så langt. På laget har de tre spillere som har mange elitekamper for Byåsen og Sverresborg. Siv Sæterhaug, Hilde Magnussen og Arna Hugdahl har scoret 36 mål på de to første kampene

- Til tross for motstanderen har vi likevel god tro på at vi kan bite godt fra oss. Vi har den siste tiden trent godt, og spesielt under forrige helgs samling i Danmark fikk vi jobbet mye med relasjonene i angrep.

Treningene denne uken har også vist at vi har tatt steg. Vi er uansett godt forberedt, og er innstilt på å yte maksimalt. Minner om at vi gjorde en svært god første omgang mot Byåsen 2. Åtte av de spillerne vi møtte da spilte siste helg seriekamp i Eliteserien. Den sammenligningen viser at vi ikke henger så langt unna de beste, sier trener Claussen, som mener Meldal har større sjanser for poeng på onsdag enn tilfellet var foran de to første kampene. Det til tross for at Tiller kanskje er det beste laget.

Yngvild Berg er uaktuell til kampen. Hun sliter med ryggproblemer.

Kampen spilles i Rostenhallen, med avkast kl 19:30

 Se også nettsidene til Tiller Håndball

Sponsorer

Facebook