Ny seier for jenter 10

12.12.2007

Onsdag var det to kamper i Meldalshallen. Jenter 10 vant klart mot Rennebu, mens jenter 14 gikk på sitt andre tap i fylkesserien

J97_0708_500_72.jpgJenter 10 imponerte med å unngå baklengsmål da de møtte Rennebu i Meldalshallen onsdag kveld. Kampen endte med 6-0 for våre jenter. Jentene gjør fremgang fra kamp til kamp og spiller seg fort fremover uten å droppe ballen for mye. I angrep ser vi at de har kommet lengre enn de fleste i pådrag viderespillet, og de kommer ofte til avslutninger etter opprullinger. Nå gjenstår to kamper i Skaunhallen søndag før det er juleferie. 

Tap 19-16 mot Heimdal

Jenter 14 har hatt noen travle uker med mange kamper både i 14 årsserien og 15 årsserien. De fleste kampene har de vunnet, men onsdag kom sesongens andre tap i fylkesserien. Heimdal og Meldal har møttes mange ganger opp igjennom årene, og etter en Heimdal-dominans i starten har våre jenter vunnet de tre siste oppgjørene. Onsdag var det derimot Heimdal som ville mest og vant fortjent. Jentene hadde problemer med å score på Heimdals gode målvakt og ble litt for passive både i forsvar og angrep. Allerede lørdag får jentene en ny sjanse da Byåsen kommer på besøk.

Sponsorer

Facebook