Ny matchball i Meldalshallen onsdag

21.03.2012

Med seier over Flå/Lundamo onsdag er opprykket et faktum. Men det kan likevel ikke feires, fordi det fortsatt vil være teoretisk mulighet for at Melhus/Gimse kommer foran. Men kun teoretisk...

Utgangspunktet foran kampen er helt klart. Med seier mot Flå/Lundamo vil opprykket være klart, nesten.

Saken er nemlig den at Meldal og Melhus/Gimse kan med Meldals-seier onsdag likevel havne på samme poengsum. Sidene lagene er likt i innbyrdes oppgjør, vil målforskjell i så fall være avgjørende. Her har Meldal 78 mål å gå på. Meldal møter Skaun hjemme, mens Melhus/Gimse møter Molde2 borte. Skaun kan slå Meldal, men neppe med med enn maks ti mål. Det betyr at Melhus/Gimse i såfall må vinne med 68 mål i sin bortekamp. Vi fastslår derfor at med seier mot Flå/Lundamo er Meldal tilbake i 2. divisjon!

Sesongens bortekamp mot Flå/Lundamo var for øvrig en av de beste kampene jentene har levert denne sesongen. Laget spilte da uten Vera Bekken, men scoret likevel hele 35 mål. La oss håpe jentene er like ivrige denne gang, og da med Vera på plass i tillegg.

- Vi gleder oss til kampen, men er nok litt nervøse også. Det står tross alt om et opprykk. Men vi skal klare dette. Håper det kommer like mye publikum som vanlig. Det vil hjelpe oss utrolig i denne kampen, sier en smånervøs men optimistisk trener Gry Haltvik.

Nadja.JPG

Her scorer Nadja Hestflått ett av sine fem mål sist lagene møttes.

Sponsorer

Facebook