Ny jakt på poeng på torsdag

22.01.2013

Anne Ree og resten av jentene skal torsdag møte NTNUI i nok en kamp i 2. divisjon. Og igjen er det jakten på poeng som står i høysetet. Prestasjonene har vært bedre enn poengfangsten de siste kampene.

Alle som kan å lese en tabell, sr at det er på tide at Meldal igjen henter poeng. Men ikke tro at det blir en enkel kamp mot NTNUI på torsdag. Dette laget vant med hele ti mål mot Strindheim nå i helga!

Alle som har sett Meldal sine siste kamper er veldig enige i at prestasjonene har vært tidvis gode. Likevel har det blitt magert med poeng.

- Vi jobber videre uansett vi. Jentene er gode nok til å ta poeng mot hvem som helst i denne avdelinga. Alle kamper er vanskelige, men alle kan altså vinnes. Fortsetter vi fremgangen rent spillemessig vil poengene komme. De gode preriodene er blitt lengre for hver kamp, og derfor er jeg sterk i troen på seier allerede på torsdag, sier trener Gry Haltvik, som tirsdag måtte kast inn håndkleet før treninga grunnet feber og influensa. Men hun er tilbake for fullt til torsdag!

Kampen torsdag spilles på Dragvoll, med kampstart kl 19:30.

Sponsorer

Facebook