Ny god kamp i 4. divisjon

10.11.2013

I det som var ventet å bli en vanskelig kamp, vant Meldal 33-24 over Melhus/Gimse2 i en kamp i 4. divisjon. Dermed er Meldal i rute for å nå målsettingen om å rykke opp til 3. divisjon med dette laget.

Melhus/Gimse2 stod med fire strake seire i 4. divisjon før Meldal2 kom på besøk søndag ettermiddag. Våre jenter hadde en seier og en uavgjort på sine to spilte kamper. På mange måter var denne kampen en liten seriefinale. Da er det betryggende at det unge Meldalslaget styrte hele kampen. Riktignok var ledelsen knapp ved pause (14-12), men etter hvilen var det ingen tvil. Solid forsvarsspill og stor tålmodighet i angrep bidro til at avstanden økte sakte men sikkert. Ved kampslutt stod det 24-33 på tavla.

Det er et ungt lag Meldal stiller med i 4. divisjon. Det er stort sett spillere på 18-årslaget. Dette er jenter som jobber hardt gjennom hele kampen, og så langt har det holdt i denne divisjon. Målet er å rykke opp, så det er betryggende det som er levert så langt.

Meldal stilte med følgende spillere: Hilde Søyseth, Tone Asbøll, Ragnhild Sørløkk Aas, Monica Gjersvold, Malin Bjørnås, Kine Høve Storholt, Anja Søyseth, Mari Skjevdal, Marit Ustad Hove, Tonje Bjørnås

Sponsorer

Facebook