Ny god kamp av 16-årslaget

21.09.2013

Meldal vant hele 38-26 over Sverresborg i en J16-kamp lørdag. Det til tross for at Meldal hadde kun 8 disponible spillere, og derav to 13-åringer og to 14-åringer!

Av forskjellige årsaker var flere av de spillerne som til vanlig er med på 16-årslaget forhindret fra å bli med på lørdagens kamp. For å i det hele tatt kunne stille lag, måtte man hente fire spillere fra 14-årslaget. I utgangspunktet skulle det derfor bli en tøff kamp mot Sverresborg. Men den gang ei.

Meldals-jentene var skikkelig på hugget helt fra start. I første omgang fikk ikke jentene forsvarsspillet helt på plass, men siden jentene scoret hele 17 mål, kunne de likevel gå til pause med ledelse 17-15. Etter hvilen klarte jentene å ta ut Sverresborg sine skyttere, stort sett. Samtidig holdt de trykket oppe i angrep. Dermed økte avstanden jevnt og trutt utover omgangen. Og da sluttsignalet lød stod det altså 38-26! på tavla. En svært god prestasjon av våre jenter. Dermed er det to seire av to mulige så langt, det etter kamper mot store klubber som Strindheim og Sverresborg.

J16.JPG

Jentene slapper av i pausen. Fra venstre Trine Lium Aas, Maria Holstad, Kristine Haugen, Kine Høve Storholt, Marthe Lium Aas, Mildrund Halgunset, Solveig Sugustad og Silje Løseth (sittende).

Sponsorer

Facebook