Ny Bring-runde til helgen

19.02.2013

Fredag setter 16-årslaget kursen for Drammen og 4. runde i BRING. Kampene spilles i Krokstadelva, der motstandere er Fyllingen, AK28 og arrangørklubben Birkebeineren.

Samarbeidslaget mellom Meldal og Orkager har gjort sine saker svært bra så langt i BRING. Jentene står med 10 poeng etter de ni første kampene. Med det har de fortsatt teoretiske muligheter for å nå slutspillet, selv om det virker noe vanskelig.

- Jentene har tatt store steg gjennom sesongen. Det er ingen tvil om at BRING-serien er en svært god utviklingsarena. Jeg er nok noe overrasket over at vi har klart oss så bra som vi har gjort, siden vi startet med et helt nytt lag i fjor høst. Men all ære til jentene som har tatt denne utfordringen på strak arm, sier trener Øystein Claussen.

Fredag reiser laget ned til Drammen. Som vanlig er det samarbeidspartner Orklareiser som stiller med bus for transporten. Denne gangen er det med mange foreldre, slik at det blir nesten en fullsatt buss som setter kursen sørover. Det betyr vel også at Meldal kommer til å markere seg godt på tribunen under helgas BRING-kamper.

En rask kikk på tabellen viser at det er tøffe motstandere for jentene våre denne helgen. Fyllingen er ubeseiret så langt. Dettee r for øvrig det laget Meldal tapte for i kvalifiseringen til årets BRING. Når det gjlder AK28, så er det mange som mener at dette er et av de aller beste lagene når de stiller med toppet mannskap. Så er det Birkebeineren, som nok har fordel med å spille på hjemmebane. Så igjen; i denne runden blir det tre tøffe kamper. Jentene våre har imidlertid overrasket før, og kan gjøre det igjen.

Sponsorer

Facebook