Nok en uavgjort mot Melhus/Gimse

11.02.2012

Etter en svært spennende siste omgang endte det 25-25 i toppoppgjøret i 3. divisjon lørdag. Dermed er Meldal fortsatt i førersetet i kampen om opprykk, men Melhus/Gimse følger hakk i hæl.

Aldri har vel forskjellen på tap og uavgjort vært større enn tilfellet var i lørdagens toppoppgjør i 3. divisjon. Med det uavgjorte resultatet har Meldal fortsatt et godt utgangspunkt til å sikre seg opprykk. Avstanden er to poeng ned til Melhus/Gimse. Gauldalingene har spilt en kamp mer. Innbyrdes oppgjør er helt likt etter to uavgjorte kamper, og ved poenglikhet til slutt er det da målsforskjellen som avgjør. Det er Meldal så mye bedre, at det skal ikke Melhus/Gimse kunne ta igjen. Det betyr; Meldal må vinne tre av de fem siste kampene sine. Fire av disse kampene spilles i Meldalshallen, så her ligger veien til 2. divisjon mer eller mindre åpen.

God åpning

Det åpnet veldig bra i Melhushallen lørdag. Anført av Vera Bekken ble vertene hengende bakpå. Midtveis i omgangen ledet Meldal 8-2. Men så kom frimerket på Vera, og det ble deretter litt mer kranglete i angrep. Men ved pause var Meldal fortsatt i ledelse 14-11.

Etter hvilen tok det ikke lang tid før Melhus/Gimse var ajour. Og de siste 20 minuttene av kampen ble en skikkelig spennende batalje. Ti minutyter før slutt stod det 21-21. Men så tok Anne Ree skikkelig tak. Hun scoret tre ganger på rad, og fem minutter før det hele var ledelsen oppe i to mål igjen. Men Melhus/Gimse kom tilbake, og halvannet minutt før slutt utlignet de til 25-25. Ingen av lagene mer, og dermed ebbet kampen ut med det resultatet.

- Vi sa til jentene før kampen at uavgjort er for seier å regne for vår del. Melhus/Gimse hadde virkelig moblisert foran kampen, og de visste vel at seier var viktig for de i kampen for direkte opprykk. Totalt sett føler jeg vi gjør en grei kamp. Bakover er det mye bra, der også Helga Stene gjør en god kamp i målet. Fremover sliter vi fortsatt med at vi gjør en god del feil valg. Vi kommer oss fri fra merket som settes på Vera, men vi gjør for ofte feil valg. Men vi må ikke glemme at det er svært unge jenter vi har på laget vårt. Nå skal vi forberede oss godt til torsdagens hjemmekamp mot Orkanger. Da kan vi ta en nytt viktig steg i retning 2. divisjon, sier trener Gry Haltvik, som slettes ikke var misfornøyd etter det uavgjorte resultatet i Melhushallen.

KAMPFAKTA

Melhus/Gimse - Meldal 25-25 (11-14)

Meldal: Helga Stene, Ulrikke Berg Karlsen, Tove Fagerli (2), Ida Aarvik, Anne Ree (9), Vera Bekken (6), Birgitte Bremnes (2), Nadja Hestflått (1), Trude Larsen (1), Anja Søyseth, Ane Vasskog, Karen Gunnesmo (4)

Sponsorer

Facebook