Nok en trivelig håndballdag unnagjort

08.03.2009

Søndag ble nok en trivelig dag i Meldalshallen. Seks kamper ble unnagjort, og siden været ute var litt grått, var det mye publikum på plass gjennom hele dagen. Sportslig var det også mye å glede seg over.

Vårt J10-lag spilte to kamper søndag. I første kamp mot Skaun var jentene litt tamme, og gjestene styrte det aller meste av det som foregikk ute på banen. Mye bedre var det imidlertid noen timer senere da jentene spilte mot Leik. Da var det stor innsats, og publikum fikk se at dette er et lag som har hatt stor fremgang denne vinteren. Det ble uavgjort mot Leik, og våre jenter leverte gode prestasjoner og viste ikke minst en smittsom spilleglede!


Tap og seier

Jenter født 1996 spilte kamp i J13. Motstander var Strindheim, og vi visste at dette ville bli en vanskelig kamp. Men Meldals-jentene hang godt med utover kampen. Imidlertid ble det for mange feil i starten av den andre omgangen, og dermed kunne gjestene rykke i fra. Likevel mer enn godkjent innsats mot et av de beste 13-årslagene i Trondheim. Det ble til slutt tap 19-27.

Det samme kullet spilte J12-kamp mot Leik senere på dagen. I den kampen ble det imidlertid aldri noen motstand. Seier 19-2 sier vel det aller meste om styrkeforholdet mellom de to lagene.


Seier for J16

Vårt J16-lag hadde søndag besøk av Hitra/Frøya. I en ikke alt for god kamp ble det til slutt seier 27-23. Laget har nok gjort bedre kamper denne sesongen, men det skal sies at seieren aldri var truet gjennom kampen.


Årsbeste av -97

Sportslig sett kom den største oppturen i den aller siste kampen. Våre 11-åringer spilte mot Skaun i J12. Her møtte de stort sett spillere som er året eldre, men det lot ikke jentene seg affisere med. De leverte helt klart sin beste kamp for sesongen, og vant fortjent 9-6. Og det mot det samme laget de tidligere i sesongen tapte for. Jentenes fremgang er helt tydelig, og jentene ser ut til å trives med idretten sin.

Sponsorer

Facebook