Nok en seier for 16-åringene

28.10.2012

Med seier 22-12 mot Strindheim avsluttet 16-åringene med seier i den fjerde kampen på like mange dager. Dermed har laget lagt et godt grunnlag for å beholde plassen i 1. divisjon til andre halvdel i sesongen.

Strindheim var ingen målestokk for våre jenter. Det var ikke nødvendig for å jentene å ta fram det aller beste spillet for å sikre to poeng.

Ved pause ledet jentene 13-7, og kampen var i realiteten avgjort. Likevel klarte jentene å holde konsentrasjonen opp også i den siste omgangen, slik at det slutt ble 22-12.

- Dette var slett ikke den beste kampen vi har gjort denne sesongen. Det var lett å se at jentene er slitne etter fire kamper på fire dager. I tillegg sliter vi med at mange spillere er ute med skader. Mot Strindheim hadde vi bare en innbytter å benytte, men det holdt likevel til klar seier. Dermed har vi sikret oss så mange poeng at vi snart er klare til å spille i 1. divisjon også etter jul, sier trener Øystein Claussen. Neste kamp for jentene er 8. november, mot Ranheim i Meldalshallen.

Sponsorer

Facebook