Nok en imponerende seier for 16-åringene

19.01.2013

Etter en imponerende innsats gikk 16-åringene av banen med seier 25-22 over Skedsmo i den andre kampen i helgas BRING-runde. Ikke rart jubelen stod i taket i Meldalshallen.

Skedsmo kom til helgas BRING-runde med kun ett tap. Lørdag åpnet de med en solid seier over Ullern, og var selvsagt klare favoritter mot Meldal. Men, så enkelt skulle det ikke bli for gjestene fra Lillestrøm.

Jentene på Meldalslaget var skikkelig tent helt fra starten av, og satte et skikkelig forsvar. Samtidig gjorde jentene det enkelt fremover, og kom til gode sjanser i nesten alle angrep. Dermed gikk jentene til pause med ledelse 13-8. Noen på tribunen var nok redde for at jentene våre hadde brent av for mye krutt før pause, men neida. Etter hvilen fortsatte jentene med knallhard jobbing, både i forsvar og i angrep. Spillerne gjorde flere avgjørende returløp som hindret kontramål i mot. Slike situasjoner ble til slutt avgjørende. Det er heller ikke noen bakdel å ha en god keeper i håndball.

Skedsmo hadde tapt kun en kamp før lørdagens kamp, men måtte se seg slått 22-25 mot våre jenter. En helt fortjent seier til jentene som la ned en ekstrem innsats.

- Det er all mulig grunn til å gi honnør  til jentene for det de presterte nok en gang. Før sesongen var jeg vel litt i tvil om hvordan vi ville kunne hevde oss. Jentene har tatt utfordringen, og de har brukt kampene i BRING til å utvikle seg. Vi har litt igjen for å bli blant de fire beste, men i perioder presterer vi nå på bra nivå, fastslår trener Øystein Claussen, som har stått i spissen for jentenes utvikling siden de møttes til trening første gang i begynnelsen av august.

Søndag møter Meldal Oslo-laget Ullern i helgas siste kamp. Kampstart 11:30 i Meldalshallen.

Sponsorer

Facebook