Nok en flott håndballdag i Meldalshallen

10.11.2008

Det ble nok en flott håndballdag i Meldalshallen søndag. I alt seks kamper ble spilt, med mange gode prestasjoner. Og de fleste kampene endte med hjemmeseier!

Joda, vi er klar over at vi skal være forsiktige med å bli for fokuserte på resultater. Meldal HK prøver da også å unngå det. Men vi er veldig opptatte av at både våre egne spillere og spillere på gjestende lag har det trivelig når de er i Meldalshallen. Og det tror vi langt på vei at vi lykkes med.

Søndag åpnet med lokaloppgjør i J12. Vårt 12-årslag møtte naboene fra Rindal. Det ble aldri noen spennende kamp. Til det var våre egne jenter for overlegne. Resultatet 15-3 sier vel det aller meste.

De samme 12-åringene, dette er jenter født 1996, har også et lag i J13. Søndag spilte de mot Heimdal 2. Det var et lag bestående av jenter som er året eldre. Det affiserte ikke Meldals-jentene som feide bypian av gulvet og vant 19-13. Vi skal være forsiktige, men lykkes vi med å beholde alle jentene i denne årsklassen, har vi mye moro å vente framover.

Vi har også et 11-årslag som spiller i 12-årsserien. Resultatmessig varierer det noe, og det gjorde det også søndag. Først ble det klart tap mot Hitra (3-22), mens det ble seier 12-8 mot Sandstad. Dette laget spiller mot jenter som er året eldre, og dermed vil resultatene svinge. Men Meldals-jentene viste søndag at de har tatt nye steg, og at ferdighetene stadig blir bedre.

Vårt aller yngste lag i seriespill, er J10. De spilte to kamper søndag, og det endte med en seier og et knepent tap. Først ble det seier 8-5 over Melhus/Gimse, før det ble ettmålstap (4-5) mot Buvik. Laget viser enorm spilleglede, og jentene er svært ivrige. Et morsomt lag som det blir spennende og følge videre.

Resultater søndag i Meldalshallen:

J12: Meldal - Rindals/Troll 15-3

J12: Meldal2 - Hitra 3-22

J10: Meldal - Melhus/Gimse 8-5

J13: Meldal2 - Heimdal 2 19-13

J12: Meldal2 - Sandstad 12-8

J10: Meldal - Buvik 4-5

Sponsorer

Facebook