Nærmer seg sommerferie for håndballen

23.06.2012

Etter at den kommende uken er gjennomført, vil det bli en pause på fellestreningene. Dette gjelder både seniorlaget og 16-årsgjengen. Men god innsats de to siste månedene har lagt et godt grunnlag.

Starten på samarbeidet mellom Meldal og Orkanger har vært svært bra. Begge treningsgruppene fungerer etter intensjonene, og jentene ser ut til å trives sammen.

Når det gjelder seniorlaget, er ikke troppen helt komplett enda. Det er veldig gledelig at keeper Beate Skjenald har meldt seg til tjeneste igjen, etter siste sesongs gjesteopptreden i Orkdal. Jenny Stokkli spilte sammen med henne der, og også Jenny er stadig oftere å se på trening...

- Jeg er godt fornøyd med det vi har fått ut av denne perioden. Vi har gjennomført noen tøffe økter, og jentene har respondert helt slik jeg hadde håpet. Innsatsen har vært enorm, uten at noen har klaget på intensiteten. Det er inspirerende for meg som trener å ha en gjeng som er så motivert som denne gjengen, sier trener Gry Haltvik. Også hun er opptatt av at stallen er litt for "ung": - Vi har mange unge talentfulle jenter. Men vi bør ha med oss noe mer rutine når vi går inn i sesongen. At Beate er med oss er fantastisk, og det er viktig at spillere som Jenny (Stokkli) og Elisabeth (Rønningen) blir med. Så håper vi at vi får ja fra Tonje Berg (fra Sverresborg) og kanskje enda en bakspiller. Da skal vi bite godt fra oss i 2. divisjon.

Stort treningsiver

Øystein Claussen er den som trener 16-årslaget som skal forsøke å kvalifisere seg både til Regionserien og til Bring-serien.

- Vi har vært 17-18 spillere på hver eneste trening. Jentene er ivrige. Så får vi se om vi klarer å sette sammen et slagkraftig lag av denne gjengen. Vi har ikke så veldig god tid, men med god matching gjennom august skal vi kunne klare å sette sammen et lag som skal bite godt fra seg. Imidlertid skal vi passe oss for å sammenligne med det laget vi hadde i BRING i fjor. Da hadde vi noen spillere som var blant de aller beste i sin årsklasse her til lands. Det har vi kanskje ikke denne gangen, men vi har mange gode spillere som forhåpentligvis vil kunne bli et godt lag, sier Øystein.

Begge gruppene gjennomfører altså fellestreninger denne uken. Så er det kun egentrening i juli, før gruppene samles igjen i august.

Steiabakken_9_juni.JPG

Her har Gry tatt med gjengen ut på bakkeløping.

Sponsorer

Facebook