Nærmer seg BRING etter storseier

13.10.2012

Med seier 37-17 over Stjørdal i den første av helgas kvalifiseringskamper til BRIG-serien, skaffet 16-årslaget seg et godt utgangspunkt foran de to siste kampene.

J16_lagbilde.JPG

Stor jubel etter 20-målsseieren over Stjørdal.

Som resultatet tilsier, var det aldri spennende i kampen mot Stjørdal. Til det var våre jenter for overlegne. Pauseresultatet 21-9 forteller om at kampen i realiteten var avgjort tidlig. Det påvirket imidlertid ikke våre jenter, som fullførte omgangen med stort tempo. Riktignok sviktet det noen ganger bakover, men i det store og hele var det mer enn godkjent.

Etter hvilen fortsatte jentene å kjøre over vertsklubben Stjørdal. Det ble bare 7 baklengs i den andre omgangen, men også noen færre scoringer. Det endte tul slutt med seier 37-17.

Med denne seieren er det ingen tvil om at det nærmer seg BRING-serien for jentene. Senere lørdag er Kongsvinger motstander. Med seier i den kampen er laget klar. Så enkelt, eller så vanskelig er det.

Ellers må det nevnes at det er en fryd å komme til den fantastisk flotte Stjørdalshallen. En god arrangørklubb sørger for å gjøre denne kvalifiseringen til en oppløevelse for alle som er til stede.

SHK_MHK_J16.JPG

Solid forsvarsspill gjennom hele kampn la grunnlaget for seieren.

Sponsorer

Facebook