Nå starter kampen for opprykk

06.01.2008

Mandagens kamp mot Skaun er den første av i alt tre viktige kamper i januar. Med to nye poeng i Skaunhallen, er det lagt et godt grunnlag for opprykk til andredivisjon.

Tabell oppdatert 3.1.2008Det blir for dumt å late som om det ikke er opprykk det handler om når tredjedivisjon kastes igang for vårt vedkommede borte mot Skaun mandag. Volda og nettopp Skaun er de to eneste lagene som kan ha forhåpninger om å ta fra Meldal opprykket. Alle tre lagene vet imidlertid at med seier for Meldal mot Skaun må det nesten en full kollaps til for at det ikke skal bli opprykk. Etter kvelkdens kamp mot Skaun er det på søndag hjemmekamp mot Åndalsnes/Isfjorden, før Volda kommer til Meldalshallen siste søndagen i januar. Vi har da ikke glemt bortekampen mot Tiller 2 i mellomtiden. Men den teller liksom ikke.

Selv om Meldal er store favoritter, både i kampen mot Skaun og til å klare opprykk, er det ingen i klubben som tenker tanken på at jobben er gjort. Alle vet at nettopp bortekampen mot Skaun er noe av det vanskeligste denne sesongen. Det fikk blant annet Volda erfare, da de kun klarte uavgjort mot Skaun i høst.

- Vi har fått trent bra, og spillerne vet hva som venter dem. Vi kunne ikke ha gjort noe annerledes, og derfor gleder vi oss til kampen. Vi har veldig lyst til å vinne denne kampen, men vi er ikke redd for å tape. Uansett utfall har vi et godt grep om toppen av tabellen. Samtidig har vi et ønske om å være ubeseiret så lenge som mulig utover vinteren, sier trener Øystein Claussen, som liker tanken på at det blir mange meldalinger på tribunen i Skaunhallen mandag kveld. - Vi har tidligere denne sesongen sett at nettopp støtten fra tribunen har vært nærmest avgjørende for utfallet av kampen.

Møt opp i Skaunhallen
Derfor møt opp i Skaunhallen i kveld 7. januar. Kampstart er kl 19:30

Sponsorer

Facebook