- Nå skal fremgangen gi poeng!

16.01.2013

- Prestasjonsforbedringen vår skal nå gi oss poeng!, er den klare meldingen fra trener Gry Haltvik foran torsdagens hjemmekamp mot Strindheim i Meldalshallen.

Meldals håndballdamer har levert gode prestasjoner over tid, men det har ikke gitt poenggevinst i alle kampene. Sist mot Byåsen2 stilte motstanderen med flere spillere fra elitelaget, men likevel holdt våre jenter godt følge. På torsdag kommer Strindheim, et lag som har tapt sine siste kamper.

- Dette er et lag vi bør slå. Såpass tøff må vi være med oss selv. Så har jeg da også god tro på at prestasjonsforbedringa vil gi oss bedre resultater. Jentene har jobbet godt over lengre tid, både på trening og i kamper. Vi har kommet opp på et godt 2. divisjonsnivå, og vi kommer til å gi våre motstandere god motstand i kampene som kommer. De første som skal få føle det er Strindheim, fastslår Gry.

Revansjelystne

I sesongens første møte mellom lagene ble det fem-måls seier til Strindheim. Det er derfor et revansjelystent gjeng som stiller i Meldals-drakten torsdag.

- Vi ser da på tabellen vi også. Vinner vi torsdag er vi á poeng med Strindheim. Det er motivasjon god nok. Med mye folk på tribunen som hjelper oss, blir det en artig kveld i Meldalshallen fastslår Gry, som denne gangen har funnet plass til en debutant i troppen. Det er rindalingen Gro Anita Bolme, som kom inn i treningsgruppa i fjor høst. Gjennom godt spill i 3. divisjon får hun nå sjansen. En ekstra spiss på det hele er det også at tidligere meldals-spiller Anne Kvam er en en del av Strindheim-laget som kommer torsdag.

Kampstart er kl 19:30.

Sponsorer

Facebook